logo

Oferta publica de Cumparare

Alpha Quest Fund deruleaza o oferta publica de cumparare a pana la 400milioane puncte de despagubire emise de ANRP in perioada 8 Februarie – 30 Aprilie 2017, la pretul de 0.5 RON/punct (50% din valoarea nominala), cu circa 20% peste pretul pietei la acest moment, conform datelor noastre si articolelor media.

Oferta se adreseaza exclusiv detinatorilor de drept ai punctelor si nu vizeaza achizitia de dosare sau drepturi litigioase.

Pret: Pretul de achizitie este de 0.5 RON/punct (50% din valoarea nominala), platibil integral in LEI, EUR sau USD (la cursul BNR din ziua tranzactiei).

Durata: Oferta se deruleaza in perioada 8 Februarie – 30 Aprilie 2017.

Modalitate de achizitie: Tranzactiile se desfasoara SIMPLU si SIGUR:

  • Tranzactiile se desfasoara la sediul unui notar autorizat.
  • Concomitent cu semnarea unui contract de cesiune se face plata prin virament bancar si/sau cash (in limita legala).
  • Tranzactia se incheie DOAR in momentul in care banii sunt pe contul vanzatorului.
  • Costurile notariale sunt suportate integral de catre Alpha Quest Fund

INTREBARI FRECVENTE DESPRE OFERTA

De ce este bine sa vand acum?

Eliminati incertitudinile legate de repetatele modificari legislative precum si ii. riscul ca sumele de restituit sa nu fie cuprinse in Bugetul de Stat an de an.

De ce se desfasoara aceasta oferta?

Pentru ca am dorit sa oferim o tranparenta maxima asupra tranzactiilor derulate precum si posibilitatea de valorificare a punctelor la un pret unitar pentru toti detinatorii. Daca pana acum tranzactiil se negociau netransparent si preturile variau discretionar, Alpha Quest doreste sa ofere tuturor detinatorilor posibiitatea de a vinde in cele mai avantajoase conditii.

Am optat deja pentru prima transa, mai pot vinde?

Detinatorii de Puncte care au optat deja pentru obtinerea primei transe, pot vinde punctele ramase dupa obtinere unui Certificat de Detinator. Echipa noastra va poate indruma in pasii necesari obtinerii acestuia.

Pe decizie sunt mai multi detinatori, cum pot vinde?

Deciziile unde nu exista o separare a cotelor pot fi vandute partial, cu mentinuea ca toate deciziile trebuiesc trimise catre ANRP pt a face separare individuala.

The information on this website is not intended to attract investors into the fund. Any requests by readers of the website to subscribe in the fund will be refused.

Copyright © 2023 - Alpha Quest Opportunity Fund